Recenzije iz prve ruke – što naši klijenti kažu o nama!

chevron_left chevron_right

Bila s prijateljicom na neon&coctails radionici. Bilo je toliko lijepo da bih išla svaki dan. Pokušavam u firmi dogovoriti da idemo na team building tamo 😍 Divno iskustvo, prostor, piće, voditelj. Super atmosfera, stvarno za svaku pohvalu!! Svaka preporuka! 😍❤️

— Bela Malić

Sa sinom bila na kids painting i oduševljen je bio kako nam je lijepo ispala slika 🥰 Odlično provedeno zajedničko vrijeme s djetetom baš sam uživala 💖

— Melita N

Bila sam na običnom i neon paint slikanju, oba puta sam se vrhunski zabavila, veliki plus je sto pića ima na pretek 🤣 voditelj radionice je strpljiv i uvijek spreman pomoći. Ukratko za svaku preporuku!

— Sharky Shark

Prvo sam bila na neonpaint&koktelima pa se vratila s djecom na KIDS radionicu, mislim da to sve govori :) Voljela bih "skupiti sve" tako da se sigurno vidimo i na Wine&Paint!

— Ana-Marija Šupe

Jučer na art š& wineu je bilo fenomenalno, zabavno, poučno,nezaboravno, za svaku pohvalu organizatoru i umjetnicima. Jedva čekam ponovni susret! Hvala!

— Valentina Loznjak

Prijateljica i ja smo se super provele na neon radionici. Kao dva totalna laika u ‘crtanju’ uz step by step svi smo zavrsili sa super radovima, a svaki na svoj nacin poseban. Super ekipa, kokteli još bolji. Vidimo se opet sigurno.

— Nađa Rakipi

Super fora s klincima! Minecraft radionica je bila A++++

— Borina Kopčić Pandur

Odlicno iskustvo, atmosfera je genijalna i idealno je za team building, malo drugacije druzenje sa kolegama prijateljima..a uz casicu vina sigurno cete sve poslovne razmirice zaboravoti 🫣😂

— ALPHA ET OMEGA

Thank you Lav Art Studio for this amazing moment. The wine was excellent. The instructors are very kind. If you are beginner or familiar with painting, you’ll have fun anyway !

— Aude Granger

Lav Art Studio

Naša priča

Naš studio je otvoren za svakoga – bilo da prvi put držite kist ili već imate iskustva u umjetnosti. Naša misija je pružiti vam zabavne trenutke i druženje kroz kreativno izražavanje. Iskusni instruktori vode vas korak po korak, uz jednostavne upute, kako biste u ugodnoj atmosferi stvorili vlastito remek-djelo i uživali u procesu!

Lav Art Studio

Naša priča

Naš studio je mjesto za svakoga – bez obzira držite li kist po prvi put ili ste iskusni u umjetnosti. Pružamo vam zabavne i opuštajuće trenutke kroz kreativno izražavanje, uz stručno vodstvo naših instruktora. Uz jasne i jednostavne upute, lako ćete stvoriti vlastito remek-djelo, dok uživate u ugodnoj atmosferi.

A sada, kreativnost možete ponijeti i kući s našim slikarskim setom, koji vam omogućuje da u vlastitom ritmu stvarate jedinstvena djela. Umjetnost je iskustvo koje vas oslobađa, a mi smo tu da vam pomognemo uživati u svakom potezu kista!

Imamo odgovore!

Podrška za kupce

Imate pitanja? Ovdje smo da vam pomognemo! Pogledajte odgovore na najčešće postavljana pitanja vezana uz naše radionice, proizvode i usluge.

Što očekivati?​

Očekujte opuštenu, zabavnu i kreativnu atmosferu u kojoj vas naši instruktori vode korak po korak kroz proces stvaranja. Nije potrebno nikakvo predznanje – naši eventi su prilagođeni svima, od potpunih početnika do iskusnih umjetnika. Osiguravamo sav potreban materijal, a vi samo trebate doći spremni za uživanje i kreativno izražavanje. Na kraju, sa sobom nosite svoje vlastito umjetničko djelo, ponosni na ono što ste stvorili!

Plaćam li dostavu?

Dostava fizičkih proizvoda unutar Hrvatske je besplatna. Kupovina ulaznica je digitalna, a nakon završetka narudžbe, ulaznice će biti odmah poslane na vašu e-mail adresu.

Otkazivanje i promjene termina?

Povrat novca za otkazivanje termina moguće je ostvariti najkasnije 48 sati prije početka događaja. Ukoliko želite promijeniti datum dolaska na radionicu, to možete učiniti u bilo kojem trenutku bez ikakvih problema. Vaša kreativnost i zadovoljstvo su nam na prvom mjestu!

Kada možete iskoristiti poklon bon?

Kada ste dobili poklon bon, možete ga iskoristiti u roku od 6 mjeseci za bilo koju našu radionicu.

Imate poklon bon? Što sada?

Da biste rezervirali mjesto na željenoj radionici, jednostavno odaberite radionicu koja vam se sviđa, i prilikom plaćanja unesite kod vašeg poklon bona. Poklon bon će automatski primijeniti popust na vašu košaricu u visini iznosa poklon bona.