Tečaj Kiparstva

Otkrijte umjetnost kiparstva

Pridružite nam se u uzbudljivo putovanje kiparstva, bez prethodnog iskustva! Bilo da ste oduvijek bili znatiželjni okušati se u kiparstvu ili ste u potrazi za novim kreativnim izazovom ova radionica je vaš ulaz u istraživanje umjetnosti trodimenzionalnog izražavanja. Naš iskusni voditelj mag.kip. Karlo Klen će vas provesti od početka do kraja kroz proces izrade skulpture i kroz proces lijevanja vaše skulpture u materijalu vašeg izbora!

Udahnite život vašoj skulpturi.

Otkrijte tehnike i vještine koje će vam omogućiti stvaranje realističnih portretnih skulptura daleko iznad vaših očekivanja. Tečaj je osmišljen kao četverodnevna radionica na kojoj ćete naučiti osnove modeliranja, anatomska pravila i razne kiparske vještine. Tijekom radionice primijenit ćete ove vještine radeći kroz faze izrade portretne biste i naučiti kako konstruirati realistične crte lica. Kako radionica bude odmicala, nastavit ćete usavršavati svoje novostečene vještine primjenom naučenih metoda.

Što očekivati?​

Prijateljsko i opušteno okruženje poboljšava individualne i grupne procese zabave i učenja. Zahvaljujući formatu male grupe i individualnom pristupu prilagođenom vašem iskustvu i individualnim zahtjevima.

Naš cilj je da svaki naš klijent na kraju procesa izrade ponosno kući nosi vlastitu skulpturu, odlivenu u trajnom materijalu koja će im krasiti dom i ostati kao vječno sjećanje na ambiciozni pothvat izrade skulpture!

Voditelj

Karlo Klen je diplomirani kipar koji za svoj diplomski rad dobiva nagradu od akademskog vijeća za najbolje djelo generacije pod nazivom “Lice čovjeka”. Nakon diplome se nastavlja baviti hiperrealističnim kiparstvom i portretnim kiparstvom te izlaže na trijenalu hrvatskog kiparstva 2022. godine. Ponosno možemo reći da je Karlo jedan on najperspektivnijih mladih kipara u hrvatskoj.

U dobrim ste rukama!

Saznajte više

Pošaljite nam upit i saznajte više o našem programu i terminima. Oslobodite svoje kreativne aspiracije!
Započni razgovor
Imate pitanje? 🍷
Obratite nam se 😊
Pozdrav, trebaš pomoć prilikom rezervacije?🖌️