O prodajnom mjestu

Lav Art Studio, obrt za usluge, vl Filip Vlahović, Zagreb, Jurkovićeva ulica 6
Gradski ured za gospodarstvo, ekološku održivost i strategijsko planiranje, sektor za gospodarstvo, poduzetništvo, turizam i investicije,odjel za gospodarske djelatnosti i rad Zagreb , Zapoljska ul. 1, 10000, Zagreb
Jurkovićeva 6, Zagreb, Hrvatska
OIB: 17370208814
Tel: +385 98 98 111 54
Mail: info@lav-artstudio.hr

Proizvodi i/ili usluge

  • Ulaznica za radionicu / Cijena ulaznice 25€ (Klijenti kupnjom dobivaju pristup slikarskoj radionici u kojoj će uz vodstvo slikara i sve potrebne opreme okušati se u slikanju izabrane slike za koju su kupili ulaznicu)
  • Dječije radionice / 22€ (Vikendima organiziramo radionice specifično namjenjene za djecu uz prisutsvo barem jednog roditelja za vrijeme trajanja eventa. Slike i motivi su prilagođeni uzrastu)
  • Poklon bon / 25€ (Poklon bon omogućava kupovniu ulaznice u svrhu poklanjanja pristupa /dolaska na radionicu. Poklon bon može biti iskorišten za bilo koju od ponuđenih radionica za određeni mjesec koje su objavljene na web stranici. Poklon bon od dana kupnje vrijedi 3 mjeseca i po isteku postaje nevažeći)
  • Team building / Cijena po dogovoru (Organizacija događaja u sklopu poboljšavanja timskih odnosa kroz kreativnu radionicu i opušteno druženje)
  • Organizacija rođendanske proslave / Cijena po dogovoru (Novi i kreativni način proslave rođendana, klijent rezervira termin i poziva svoje prijatelje a mi im pružamo unikatnu uspomenu rođendana uz zabavu, glazbu i naravno slikanje)

Uvjeti prodaje

Opće odredbe

Lav Art Studio, Vl. Filip Vlahović pruža online uslugu putem svoje Internet stranice na domeni lav-artstudio.hr.

Uvjeti korištenja propisuju uvjete i pravila za Krajnje korisnike ( Kupce ) i odnose se na korištenje Internetske stranice lav-artstudio.hr . Korištenjem Internetske stranice Krajnji korisnici iskazuju da se slažu s ovim Općim uvjetima te pristaju na korištenje Internetske stranice lav-artstudio.hr u skladu s njima. Krajnji korisnik osobno je odgovoran za zaštitu povjerljivosti zaporki, na mjestima gdje one kao takve postoje. Lav Art Studio, Vl. Filip Vlahović zadržava pravo u bilo kojem trenutku izmijeniti ili ukinuti bilo koji segment poslovanja.

Korištenjem ovih Internetskih stranica Krajnji korisnik potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima. Ukoliko se s ovdje navedenim uvjetima korištenja i pravilima ne slažete, molimo vas da se suzdržite od uporabe ove Internetske stranice. Lav Art Studio zadržava pravo u bilo kojem trenutku, i bez prethodne obavijesti, ukoliko to smatra potrebnim, ukinuti ili izmijeniti bilo koji od ovdje navedenih Općih uvjeta i korištenja
i/ili Pravila privatnosti. Stoga, savjetuje Krajnje korisnike da s vremena na vrijeme ponovo pročitaju informacije sadržane u Općim uvjetima i korištenja i Pravilima privatnosti, a kako bi ostali informirani o takvim promjenama. Nastavak korištenja Internetske stranice i nakon objave na internetu novih promijenjenih Općih uvjeta poslovanja i korištenja odnosno Pravila privatnosti, podrazumijeva se da Korisnik prihvaća izmjene.

Ni u kojem slučaju Lav Art Studio neće biti odgovorni za bilo kakvu štetu koja može nastati kao posljedica korištenja, ili zbog nemogućnosti korištenja ove Internetske stranice. Krajnji korisnik izričito potvrđuje da se uvjeti ovog poglavlja odnose na cjelokupan sadržaj Internetske stranice lav-artstudio.hr

Krajnji korisnik se slaže da će obeštetiti, i neće smatrati odgovornim , Vl. Filip Vlahović, od svih zahtjeva za naknadom štete i troškova, uključujući troškove pravnog zastupanja, a koji mogu nastati uporabom ovih Internetskih stranica od strane Krajnjeg korisnika. Zabranjena je prodaja, posluživanje i konzumacija alkoholnih pića osobama mlađim od 18 godina u svim prostorijama ili događanjima koje organizira Lav Art Studio.

Obaveze krajnjeg korisnika ( kupca ) pri kupnji ulaznica

Krajnji korisnik kupovinom ulaznice za bilo koji od evenat / radionica / događanja prihvaća uvjete kao i pravila ponašanja na mjestu održavanja koje Lav Art Studio određuje. Isključeno je pravo na jednostrani raskid kod ugovora sklopljenih na daljinu (online). Budući da usluge predstavljaju usluge iz članka 79. t. 12. Zakona o zaštiti potrošača, i to usluge vezane uz slobodno vrijeme kod kojih je pružanje usluge ugovoreno na određeni
dan ili u određenom razdoblju, obavještavamo Vas kako ne ostvarujete pravo na jednostrani raskid ugovora sklopljenog na daljinu iz članka 72. Zakona o zaštiti potrošača. Sve internet narudžbe ulaznica su obavezujuće i uz obvezu plaćanja te ne mogu biti
otkazane ili izmijenjene. Pojašnjenje: povrat i zamjena ulaznice nakon kupnje nije moguć.

Kupac nema pravo na naknadu za neiskorištenu ili djelomično iskorištenu (zbog zakašnjenja) ili za izgubljenu ulaznicu. U slučaju kašnjenja na događaj Organizator će sačuvati mjesto koje je kupac rezervirao i platio. U slučaju prenošenja ulaznice sa kupca na treću osobu, ovi Opći uvjeti se prenose i primjenjuju na svakodobnog imatelja odnosne ulaznice, kao i na osobu koja u odnosnom trenutku koristi, rezervira, naručuje, kupuje ili stječe uslugu, odnosno nalazi se u prostorijama / lokacijama odvijanja radionice. Kupac je obvezan ukazati osobi kojoj prenosi
ulaznicu na odredbe ovih Općih uvjeta. U dvorane nije dopušteno unositi hranu i piće osim ako nije dopušteno od strane organizatora

Napuštanjem mjesta studia Lav Art Studio –a ulaznica prestaje važiti ukoliko Organizator nije odredio drugačije; zbog nepoštivanja pravila ponašanja i zloupotrebe ulaznice posjetitelj može biti udaljen sa mjesta događanja bez prava na bilo kakvu naknadu.

Lav Art Studio može odbiti ispunjenje obveza iz Ulaznice ako utvrdi da je ista krivotvorena ili da je njezina valjanost istekla ili da je Ulaznica tako uništena da je nemoguće utvrditi njezin sadržaj.

Ulaznicu nije moguće koristiti u svrhe reklamiranja ili promocije proizvoda ili usluga koje na tržište stavlja bilo koja treća osoba, osim u slučaju prethodnog pisanog pristanka izdavatelja Ulaznice.

Posjednik ulaznice odgovoran je za korištenje i sigurno čuvanje istog. Izdavatelj poklon bona neće biti odgovoran niti će izvršiti zamjenu ulaznice u slučaju krađe, gubitka ili oštećenja istog.

Pitanja oko ispravnosti ponude i poništavanja

Kupac je dužan u roku od dva dana obavijestiti Lav Art Studio o nepovezanoj uplati – ukoliko se ona ne poveže automatski – kako bi se moglo pravovremeno poduzeti potrebne akcije.
Ukoliko je kupac (Krajnji korisnik ) uplatio nakon što je ponuda prestala vrijediti i ako u tom slučaju više nema raspoloživih ulaznica u prodaja – Lav Art Studio će vratiti novac uz zadržavanje troškova obrade i povrata.

Vrste i načini plaćanja

Plaćanje ulaznica je omogućeno za Diners, MasterCard, VISA i Maestro kartice (vrijedi isključivo za kartice koje podržavaju internet transakcije, za više informacija obratite se banci koja je izdala Vašu karticu)
Naknade banaka – Sve naknade nastale transferom novca snosi kupac
Ispravnost unesenih podataka – Naručitelj odgovara za ispravnost svih unesenih podataka prilikom kupovine ulaznice. Naknadne promjene nisu moguće.

Obveza posjedovanja ulaznice

Svaka osoba koja želi pristupiti događaju (bez obzira na dob) mora imati ulaznicu.

Poklon bon – kupon
Objavom ovih općih uvjeta svaki je kupac suglasan da kupnjom poklon bona ( kupon ) prihvaća i Opće uvjete te način poslovanja poklon bonovima koji je utvrđen ovim općim uvjetima. Molimo Vas da ove opće uvjete čuvate do isteka važenja poklon bona. Poklon bon se ne izdaje na ime, stoga je može koristiti njezin posjednik. Molimo Vas da uslijed prenošenja poklon bona na treću osobu toj osobi uručite i ove Opće uvjete.
Novčani iznos izražen u kunama.

1. Rok trajanja poklon bona
Poklon bon je važeći 3 mj. od datuma kupnje.
Nakon isteka posljednjeg dana važenja bona, poklon bon će biti poništen te se više ne može obnoviti, ne može se koristiti za kupnj, niti se može tražiti povrat novca. Posjednik poklon bona je dužan voditi računa o datumu isteka poklon bona.
Gubitak poklon bona.
Posjednik poklon bona odgovoran je za korištenje i sigurno čuvanje istog. Izdavatelj poklon bona neće biti odgovoran niti će izvršiti zamjenu poklon bona u slučaju krađe, gubitka ili oštećenja istog.
2. Poklon bon se ne može zamijeniti za novac niti vratiti.
3. Ispunjenje obaveza od strane Lav Art Studia može biti odbijeno ako utvrdi da je poklon bon krivotvoren ili da je njegova valjanost istekla ili da je bon tako uništena da je nemoguće utvrditi njegov sadržaj
4. Za kupnju poklon bona ne odobrava se nikakav popust.
5. Nakon kupnje ulaznice poklon bonom ne može se promijeniti datum tj. event za koji je ista kupljena s poklon bonom i ne dolaskom isti kao takav prestaje važiti.

Nepredvidive situacije – Obaveze Lav Art Studio, Vl. Filip Vlahović

U slučaju otkazivanja ili promjene rasporeda eventa ili/i u slučaju prekida eventa zbog nepredvidivih okolnosti, izdanu ulaznicu je moguće: zamijeniti ulaznicom za drugi event po izboru kupca ili poklon bonom. Ulaznice je moguće zamijeniti isključivo komunikacijom putem služebne e-mail adrese info@lav-artstudio.hr uz predočenje ulaznice za neodržan event/radionicu.

Ostalo

Unošenje oružja ili neke druge zakonom zabranjene predmete (opijate i sl.), digitalnih foto aparata i sličnih uređaja za snimanje slike ili zvuka nije dozvoljeno. Uvođenje životinja (bilo koje vrste) u dvorane nije dozvoljeno.

Opće odredbe

Sve sporove nastale vezano za ove uvjete i njihovu valjanost ugovorne strane riješiti će i sporazumno, a ako to nije moguće, tada ugovaraju nadležnost stvarno nadležnog suda u Zagrebu.

Prigovor / Žalba

Pisan prigovor/ žalbu možete dostaviti na našu email adresu: info@lav-artstudio.hr ili poštom na: Lav Art Studio, Vl. Filip Vlahović, Ul. Jurkovićeva 6, 10 000 Zagreb Sukladno članku 10. stavku 5. Zakona o zaštiti potrošača kako bi Lav Art Studio potvrdio primitak pisanog prigovora, a zatim i na isti odgovorio, korisnik treba navesti točne podatke za primitak istoga.

Izjava o sigurnosti online plaćanja

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.

CorvusPay sustav osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih i osobnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.

Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci  dodatno  su  zaštićeni  šifriranjem,  korištenjem  kriptografskog  uređaja   certificiranog   prema   FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.

Corvus Pay sve prikupljene informacije smatra tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.

Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem  sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.

Hvala što koristite CorvusPay!

Security of Online Payments

While conducting payments on our web shop you are using CorvusPay – an advanced system for secure acceptance of credit cards on the Internet.

CorvusPay system ensures complete privacy of your credit card data and personal data from the moment you type them into the CorvusPay payment form. Data required for billing is forwarded encrypted from your web browser to the bank that issued your payment card. Our store never comes into contact with your sensitive payment card data. Similarly, CorvusPay operators cannot access your complete cardholder data. An isolated system core independently transmits and manages sensitive data while at the same time keeping it completely safe.

The form for entering payment data is secured by an SSL transmission cipher of the greatest reliability. All stored data is additionally protected by hi-grade encryption, using hardware devices certified by FIPS 140 2 Level 3 standard. CorvusPay fulfills all of the requirements for safe online payment prescribed by the leading credit card brands, operating in compliance to the PCI DSS Level 1 standard – the highest security standard of the payment card industry. Payments made by cards enroled with the 3-D Secure program are further authenticated by the issuing bank, confirming your identity through the use of a token or a password.

All information collected by Corvus Pay is considered a secret and treated accordingly. The information is used exclusively for the purposes for which they were intended. Your sensitive data is fully

secure and it’s privacy is guaranteed by the state of the art safeguard mechanisms. We collect only the data necessary for performing the work in accordance with the demanding prescribed procedures for online payment.

Security controls and operating procedures applied within the CorvusPay infrastructure not only ensure current reliability of CorvusPay but permanently maintain and enhance the security levels of protecting your credit card information by maintaining strict access controls, regular security and in-depth system checks for preventing network vulnerabilities.

Thank you for using CorvusPay!

Izjava o privatnosti

Lav Art Studio, obrt za usluge obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Lav Art Studio, obrt za usluge i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Izjava o konverziji

All payments will be effected in Croatian currency. The charged amount on your credit card account is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations.

Započni razgovor
Imate pitanje? 🍷
Obratite nam se 😊
Pozdrav, trebaš pomoć prilikom rezervacije?🖌️