O nama

Vjerujemo da je umjetnost za svakoga i posvećeni smo pomaganju našim klijentima da otkriju radost i ispunjenje koje donosi kreativno stvaranje.

Lav Art Studio je mjesto osnovano od strane umjetnika koji strastveno stvaraju i dijele svoju ljubav prema umjetnosti s drugima. Naš studio je mjesto gdje su svi dobrodošli istraživati svoju kreativnost kroz slikanje i kiparstvo. Naši iskusni instruktori pružaju vam upute korak po korak kako bi vam pomogli stvoriti vlastito remek-djelo, bilo da ste početnik ili imate prijašnje umjetničko iskustvo.

Nudimo razne slikarske radionice, savršene za večernji izlazak i kreativno druženje uz vino ili koktel! Također u našoj ponudi su uključeni team-building organizacije, privatne proslave i slikanje za djecu.

Uz to ponosni smo što koristimo visokokvalitetne boje i materijale u svim našim radionicama. Hvala vam što ste nas uzeli u obzir za svoje umjetničko putovanje.

Jedva čekamo stvarati s vama!

Filip Vlahović mag. kiparstva – osnivač

Kontaktirajte nas

Slobodno nam se obratite sa svim upitima ili povratnim informacijama koje imate na našu email adresu info@lav-artstudio.hr

Započni razgovor
Imate pitanje? 🍷
Obratite nam se 😊
Pozdrav, trebaš pomoć prilikom rezervacije?🖌️